Jan 5, 2010

BIKIN PANAS

Ni kalau abang2 dan kakak2 JPJ nampak ni mesti sure kene tahan ni
Tapi bak kate pepatah

Kalau takut dilambung ombak
Jangan berumah di tepi pantai

Umah kat Lembah Pantai ok la kot

Jom layan ape yang JPJ nak marah tu



Korang bezakan kaler cermin pintu tu
Ade ape beza ha?
Xde beza?
Rabun la korang




Nak tengok orang kat dalam pun payah
Hahahhah
Memang xnampak la
So Bullet boleh la korek hidung dalam kete dengan sepuas hatinye



Lepas tinted
Balik je umah pak mertua
Terus pak mertua cakap xlulus ni
Hahahaha
Cmne nak lulus
Dah hitam pekat kaler kopi
Mrs Bullet tanye nape pilih yang tu
Kang kene tahan ngan JPJ cmne

Bullet hanye mampu menjawab
" Kite redha je la "
Bullet bukan ape...
Suke sangat ngan tinted kaler hitam berbanding kaler kuning, hijo, biru tu
Sebab xranggi cam LANUN RANGGI
Lagipun pepatah ade menyatekan

Hitam itu menawan

Biar kete kaler biru air laut pun asalkan tinted menawan

21 COMMENTS ON BULLET:

Aujinz said...

heh?

dulu tinted aku kaler silver..mmg tak nampk org kat dalam..driver pakai spender pon orh x nampak..

baru dua hari pakai..dah kena kopek ngan JPJ..

bak kate Bullet..kite Redho jer laaa..:))

BULLET said...

aujinz, tinted ko kene kopek ngan JPJ bukan pasal dorang marah ko tinted kaler silver camtu...tapi pasal ko pakai spender mase ko drive tu...ko pun satu la, hormat orang sikit...huahahahaha

Nini teDDylicious said...

uu..

kne kopek..??

iskk.. kete femly aku sume tinted.

tak penah lagik kene ngurat ngan abg jpj..

alhamdulillah..

Si budak Aboi said...

eleh ni nk ckp bullet ade kete baru kan!

nURmALa mAZLan said...

tak lama lagi kena kopek la tu..wakakaka (statement dengki)

fmina08 said...

peh!!! itam gles tinted ko bullet!! mintak2 kn saman trus ng jpj tuh..wakakakaka

Bai said...

nape tak ikut %JPJ..buat hal!! hahahahaha....redha je la :P

miss izan said...

redha je la...
kita tgk nanti bullet redha ke tak kalau kene tahan ngan jpj. hahaha

AzuanBudakMemandai said...

yup! redha je la k..

zul said...

emmm... tak pasal cari pasal.... ko tanggung ah sendiri... takper... ader gak org kata "biar papa membayar saman, asal bergaya si comel idaman" ... wah gitu...

BULLET said...

nini, kalau abang jpj tahan, bagitau la yang malaysia sekarang ni panas sangat...kan kan kan...

aboi, ni kete xla baru sangat...dalam 6 bulan kot...

nurmala, tuhan xsuke orang yang dengki2 ni...xbaik mendoakan yang xbaik untuk orang...

fmina, ni lagi sorang...cakap je la kalau nak tinted gak...bullet leh bagitau kedai mane tinted murah kaler putih...hahahhaa

bai, kite ni dituntut untuk redha kan...hehehehhe

miss izan, berani buat berani tanggung ye x...tapi harap2 jpj xkacau...hehehehe

azuan, bagus ko ni...ko la penyokong bullet...hahahhaa

zul, nak jugak bagi kate pepatah...sibuk sangat...dah2, g jage blog sane...

bella said...

hahaha .. korek idung takpe ... jgn $%^&*#@##... redah je ... akak jpj dpt tangkap kompom dia lepaskan .. tapi kalau abag jpj dpt tangkap bullet ... ha ekau jawab la ..

~@k1 is @utuMn!~ said...

hahahah...
kete vivak biru bf ak lak..
dari tint gold.. dia add plak itam!
da jd gold itam..
n cm ko ni.. kteorg cm kurang glp sket kot~ hahahah

BULLET said...

bella, apesal plak bullet je kene? orang lain lagi ramai yang cermin hitam gak...hahahhahha

aki, jom kite challenge sape lagi hitam? tapi ko hitam kan..gelap...hahahah ( bullet bukan cakap kete ok )

bella said...

KALAU je...KALAU la JPJ dpt tngkap..poliss mmg bukan tugas dia nak saman .. sekolah kan org dorang tau r ..

hahaha bukan cakap keta ? ala .. hitam kan menawan ... cantik pe .. tengok org africa .. dr jauh dah cam beb ... menawannnnnnnnnnnnnn MENAWAN

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nanti bersedialah utk byr saman erk.baik laa ko belanja aku makan dari bayar saman.hehehe

BULLET said...

bella, orang africa memang menawan tapi orang malaysia lagi menawan dari dorang...hehehhe

elissmie, ape kes nak belanje2 ni...baik bullet g tinted lagi gelap...hehehhe

Zura said...

tp tinted hitam nie xdelah panas sgt bhgn dlm...agaknye tue org suke tinted kale tue kot...

sue said...

bagus2..dulu sue pun tinted hitam..pastu kasi tukar kaler yg x bape nak hitam..terpengaruh nagn abg den.....rabak duit den..huhuhu

BULLET said...

zura, lagipun kalau tinted hitam, kete nampak menarik...xkire la kete kaler ape pun kan

sue, ni bullet tanye kat kedai yang same 2x tau. hari tu memule bagi harge lain pastu dua bulan bullet datang lagi dah murah...kire terpengaruh gak la...hahahha

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Uiii..cantik tinted tp awas dgn JPJ.. :)