Dec 7, 2009

WAREHOUSE SALE YANG GILER

Selame 2 hari berturut2
Bullet ngan Mrs Bullet telah meletihkan diri
Patut hari cuti dok rilek je kat umah
Tapi oleh kerane tuntutan nafsu shopping yang menggile
Kitorg bangun awal pagi tau x
Semate2 nak g

WAREHOUSE SALE UNZA

Yang bertempat di USJ, bape tah yang kat depan Mydin Mall tu la

Kul 10 pagi dorang bukak warehouse ni
Sebenarnye Mrs Bullet dah lame tunggu2 UNZA buat warehouse sale
Sebab dia jual barang2 cam shower gel, syampu murah2
So, kesempatan yang ade jangan nak memandai lepaskan la

1st day g ngan Mrs Bullet je tapi 2nd day siap bawak mak Bullet sekali
Korang tengok je la aksi2 dorang ni


Dari pintu masuk lagi dah ramai orang
Tu brader yang angkat kotak tu bukan la jurujual tapi customer gak
Angkat kotak tinggi2 kang jatuh atas pale orang kang naye je...


Berbilang bangse ade kat sini
Jangan kan 1Malaysia je tapi 1Dunia ade kat sini
Memang majmuk
Patutnye Kementerian Pelancongan masukkan acare ni dalam kalendar Cuti2 Malaysia la kan


Ni kotak yang disediakan oleh UNZA
Senang sape2 nak ambik barang
Masuk je dalam kotak ni
Ni mase memula datang la ni



Oleh kerane keletihan yang melampau
Makcik ni duduk je kat tepi tu
Husband dia yang g cari barang2
Terbalik la makcik ni
Patutnye ppuan yang teruja


Yang makcik baju merah tu tengah kire2 ape lagi yang xcukup
" Agak2 boleh untung ke kalau kite jual ni kat jiran2 ," mungkin tu la yang makcik tu cakap kat member dia
Mungkin je ye, bukan betol2


Bullet xtau budak 2orang ni anak sape tapi yang pasti mak bapak dorang berani tinggalkan anak2 dorang main2 kat dalam ni tapi dorang sibuk g beli barang...Pesanan penaje, kalau nak g tempat2 yang camni, tolongla jangan bawak anak2 kecikye...Anak dare xpe...Huahahaha



Cekidaut cekidaut !!!
Ni la hasil nye bile pulang
Refill shower gel tu RM2 je
Dish wash pun RM2
Hand soap pun same...
Lotion pun lebih kurang je
Korang agak2 bape yang kitorg dah bayar utk sume ni?
Korang teke la sendiri ye...

15 COMMENTS ON BULLET:

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

waaaahaaa~~
beshnyer
nape tak ajk aku pegi
aku ngah mengsave bajet bulan ni

BULLET said...

ayu, bullet tau pun petang jumaat...xsempat nak roger2 blogger lain...

~@k1 is @utuMn!~ said...

bapak murah!!
perghh3~~~
rm2 je??
shower gel tok sthn mpu 2~~
dem la...
xdpt ke sne..
tp xpe.
hush puppies ak da g!
hahaha

nURmALa mAZLan said...

Hehehe~ kita jarang nak pergi wholesale sbb kita x reti nak berhimpit² ngan org.. tp kan, kita kalau beri brg unza dapat diskaun 20%..ok la tu kan

Zura said...

wow...sal giler2 tue...ntah2 krg xbeli pape kot...tgk2 aje...:)

BULLET said...

aki, tahun depan bullet roger ko kalau ade lagi...amacam?

nurmala, ko dapat 20%? ko staff unza ke ha?

zura, kitorg tgk je ye...hahahha. xtau sakit2 tangan bullet ni angkat kotak2 tu

Ms.Independant said...

Beshnyeeee~
Awat tak war2 kan awl2 kat blog?
Bole g terjah skali!
Huhu

:P

BULLET said...

ms inde, bullet tau pun petang jumaat...so xdapek la nak war2 kan...tahun depan la ek...

sue said...

x sempat nak gla...sue br dpt tau hr sabtu ptg..klu g jawapnyer dpt yg hampeh jela..hahahha

+black.angelz+ said...

T________T...
Npe lar x ckp inchik bullet nak g..org ske weh cam gini..huuu!!
mmg nak g tp xde kenderaan lak..sedey lar cam gini..eh,inchik bullet kasik anta 1,2 brg ke kite..hihihi

BULLET said...

sue, hari sabtu tu ade lagi barang yang best tapi bile dah hari ahad, mmg xde la sangat...byk yang dah habis

black angel, nape xcakap? cmne bullet nak cakap...bullet pun tau petang jumaat.xsempat nak post entry pasal ni...kasik 1,2? mak mertua bullet awal2 lagi dah cadang nk jual kat orang kampung...hahahaha

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

bullet...barang tu dah tamat tempoh ker??asal murah sgt??

BULLET said...

alvin, tu bukan expired tapi sebab dia nak habiskan stock yang xhabis...sebab tu dia jual murah...packaging sume ok lagi...bullet dah check dah tarikh dia sume

intan izani said...

mak ai beshnye
nape tak ajak
cehhh

suka la dpt barang murah2 kan
yg penting elok produk tu

BULLET said...

intan, cmne nak ajak...bullet tau pun lambat.hehehe...produk tu ok sebab unza tiap2 tahun buat warehouse sale.so far xde orang komplen pasal barang dia xelok