Dec 9, 2009

PEMANDU...SILE JAWAB SOKLAN INI...

Cerpen je tok kali ni...
Sebab tulis panjang2 pun bukan korang bace

Nak tanye soklan je

NAPE ADE DRIVER YANG SUKE TARIK HANDBRAKE MASE KAT TRAFFIC LIGHT MASE LAMPU MERAH EVEN KALAU JALAN TU RATE JE. XBOLEH KE TOLAK JE GEAR MASUK 
' N ' ?

Pastu bile lampu dah hijau mule la terkial2 nak tekan balik handbrake sampai kete pun cam nak g race je gayenye...

11 COMMENTS ON BULLET:

Zura said...

laaa...ko nie bullet...tue kan kete dia biarlah...nk tarik hbrake ke nk bg signal ke nk on wiper ke...

Bkn nye dia g dtg kat kete ko tolong ko tarik kan hbrake...ish ish ko nie...

:)

Liyana said...

sokong zura..ni mesti kes orang yang depan sekali kat traffic light terkial2 nak jalan sebab hand break kan..

mesti ada reason tu.. nk relax kaki...

~@k1 is @utuMn!~ said...

hahahha!!
sokong ke 22 nyer...
ikt keselesaan..
tp klu ak x kuasa mmg nk tarik hdbreak... heheh

BULLET said...

zura,kalau dia tolong tarik h/brake kete bullet, bullet hempok dia ngan stereng lock...hahahaha

liyana, nak rilek kaki ye. masuk gear n pastu lepas brek pun boleh pe. lagipun bukan naik bukit.jalan rate...

aki, ko ni cam lalang...hahaha.

Nini teDDylicious said...

ni mst kau marah pasal bila lampu da ijau, die mcm take time to jalan..

kan..?? dan kau plak kat blakang dia ckp..

"tehegeh2 laa mamat nehh.."

hee..

BULLET said...

nini, take time bullet xkisah tapi care dia bawak kete mmg hampeh. sian kat kete. tengah2 rilek, tetibe lepas handbrake terus jalan...

sue said...

aku mmg x sukela tarik handbreak ni..leceh la...ape pun ikut keselesaan sendir la..lain org lain crnyer

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

dia salah masuk drivin shcool dulu

~~bella~~ said...

saya nak komennnnn!!!
kemungkinan besar driver tu malas nak tekan pedal break ... mungkin time tu dia nak sepit kuku kaki jap ke ... dan mungkin juga dia nak garu kakii ... kalau dia tak tarik break ,pastu tak tekan pedal break ..takut2 la keta jalan skit2 ke belakang ke ..tak pasal2 lnggar keta orang .. wlupon jln rata ..tapi pergerakan keta masih bergerak skit2 yang disebabkan oleh enjin yang ngrrrrr kt dlm keta ngn kipas aircond yang berputar ..
TQ!!!

zul said...

emmm, mende alah camni pon ko nak soal ker.... aduh aiiiii

rimieilya said...

ntah..sy pn xtau..kl sy driver kt tmpt cmtu,mmg xangkt handbreak pn..mls n leceh..handbreak hny digunakn di tmpt yg berbukit..