Nov 11, 2009

PEPAGI YANG BORING...



Untuk hari ke - 3 dalam minggu ni
Bullet kurang dengar radio HOTFM
Sebab ape?
Sebab Fafau xde ke?
Sebelum tu meh le kite doakan Si Fafau tu sihat sebab dia buat operation lutut kan hari tu
Tu yang dia xde je kat radio pepagi
Sebenarnye Bullet pun xminat sangat Fafau
Tapi sejak dia xde dan tempat dia digantikan dengan bekas DJ radio ERA dan SINAR
Si Halim Othman tu
Bullet jadi kurang dengar HOTFM pepagi ni
Bukan pasal topik xbest tapi pasal Halim Othman yang kurang best
Dia agak lambat dalam berkate2 sedangkan kite sume tau yang HOTFM ni
DJ2 dia sume happening
Mungkin Halim Othman xsesuai kat HOTFM
Mungkin jugak sebab Halim Othman tu orang lame
Make gaye dia xup to date ngan stesen radio no 1 Malaysia ni
Bukan nak kondem Halim tapi better HOTFM sedikit CHOOSY dalam memilih DJ yang sesuai uuntuk menggantikan DJ yang bercuti atau pun sakit
Bukan ape, tu sume yang menaikkan atau menurunkan ranking sesebuah radio kan
Kalau org xsyok dengar, sure org tukar kat radio lain
Mase untuk Halim Othman dah lepas
Ade baiknye kalau tidak menggunekan khidmat seseorang yang mase popularnye sudah berlalu

18 COMMENTS ON BULLET:

daydeck86 said...

Salam bullet
tau xper memang cam slow sket ler si HO
maybe Seelan Paul nak tolong kawan lama dia kot....

Nini said...

betol tuh!!

aku sokong..

erm..die tak bole catch up ngan si FBI laa.. cam tak happening..
cam control2 percakapan pon ade gak..

iskk..

zul said...

pokcik pon basan gilek ngan HBO tu... bleh jek pagi2 aku gi opis pasang sinar dlm keter... mengarut gilek hotfm... HBO tu mcm nak tunjuk hebat..sedangkan dier telah menjadikan Hotfm mcm radio 1 RTM... plez ah..melampau...

BULLET said...

daydeck, mungkin gak la nak tolong kawan tapi xbest la camtu kan. ambik la kawan yang best

nini, aah kan. control je cakap. cakap stret je la. org nak dengar pun jadi lambat..dah la nak g keje lagi

pokcik zul, dengar sinar ek...bullet terus tukar dengar lagu kat cd je...lagi layan

Zura said...

boleh di kira sgt sgr hot fm nie..selalu pepagi pasang era lm kete...dgr celoteh aznil ngan din beramboi...tp smpai opis dgr celoteh abg jem plak..mmg xdgr hot fm...so xth ape jd...:D

~AmyLiana8886~ said...

suka fafau n fbi..hot n happening..

BULLET said...

zura, dulu bullet suke la era tapi skang xsuke..hehehe

amy, aah kan. dorang gak yang best...

eynda said...

Jarang dengar hotfm pagi2 sejak fafau takde ni...tambah2 bila ganti dgn HO tu...macam takde chemistry je dgn ai :-p

BULLET said...

tu la kan kak eynda....xbest dah pepagi sekarang ni. dah la musim ujan...

hans said...

halim tu better jadi deejay dekat sinar fm

BULLET said...

hans, ape ko cakap tu mmg betol la.xde yang salah. bullet sokong ko

Aujinz said...

AKu jalan jalan.. aku sesat.. aku nampak signboard sebab tue aku leh sampai sini...

Aku nak Fafau ngan FBI.... sob sob sob..

Fafau leh sambung keletah FBI bila bercakap.. tapi HBO siap ade pause..

help help...

BULLET said...

aujinz, ko sesat ke? sian ko...tapi bagus gak ko sesat...jom kite hantar petisyen kat hotfm yang membangkang halim othman jom

AkMa said...

x suka jgk kt halim othman 2...
x bez da la lau dia amek aleh hot fm am krew....
hukhuk

BULLET said...

akma, ko janga risau...xlame la HBO tu kat situ...dia ganti fafau kejap jek

rimieilya said...

betul..betul..betul..aku cik rimi pun dah rasa sangap je dengar hotfm pg2. dah tak ceria cam dulu sb dh hilang bunga pagi hotfm tu..

walau papepun,hotfm masih totap no 1 dihati cik rimi..sb ada jawa rangers..ahaks

BULLET said...

cik rimi, same la kite...bullet pun suke jawe rangers...dorang sengal tapi best

Miss Nurul said...

Salam ziarah..tumpang mencelah...

Haah..x syok la gandingan diorg kan..

X lg jadik peneman pagi nk pi keje..

huhu............