Nov 3, 2009

CORAT CORET CORIT COROT CORUT...

Setelah 4 hari bercuti, akhirnya tibe mase untuk ber' duty ' plak
Cuti yang mmg best, lain dari yang lain
Penat, letih, ngantuk tu sume tolak tepi
Yang penting hepi

Jom kite terjah skit ape aktiviti Bullet sepanjang cuti ni...

Hari Khamis petang Bullet ngan Mrs. Bullet teros blah dari opis...

Ikut jalan KL sebab xnak sesak kar MRR2
Kitorg singgah makan dulu kat SATE KAJANG HJ SAMURI cawangan Gombak
Pastu dalam kul 8 kitorg gerak semule
Sampai umah dalam kul 10 lebih la

Pepagi Jumaat, dah bz kat umah sebb org dah mule datang untuk kenduri
Dorang buat keje2 dapur la, ni yang ppuan
Yang lelaki plak ade yang pasang khemah
Bese la hari kenduri kan...
Malam ni ade buat tahlil
Pas semayang Jumaat, 2 ekor lembu telah tumbang
Kene sembelih da
Bullet xtengok sebab nanti kang kesian plak
Bile dah sembelih baru berani pegi tengok

Ok, kite citer mase hari kenduri plak
Dengan tema Merah Putih
Cam perhimpunan UMNO plak dah Bullet tengok
Ni kalau org PAS nengok sure berapi nyek
Hehehehe


Mama ngan Cik Ita tengah buat2 kandid...tapi xjadi plak...So, buat2 jela terkejut...Mase ni org dah ramai datang. Tapi belom mase nak makan lagi ek. Tunggu



Dah penat keje kat bawah...angkat pinggan, susun meja sume2, mase untuk lepak kat katil pengantin. Hahaha.  
Jangan marah ha...Dengan peluh yang masih ade, Bullet xkire la...Lepak je pun. Bukan tido kat situ...



Jangan kate katil jek, tempat duduk untuk makan beradab pun Bullet dah rasmi dulu...Huahahaha...Xpela kan, sekali je pun.



Bullet ngan Mrs. Bullet sedang bersantai sambil diperhatikan dari jarak jauh oleh Abah...Hehehe...Bebudak ni rilek je tau...Aku soh buat keje dia leh begambo plak...Kang ade yang kene sembelih kang



Gmbo ni mase Bullet dah tuka baju...Tadi baju apek2 je. Ni baju rasmi untuk majlis ni...Sponsored by Mama ok. Ade dua jek baju ni. Satu Bullet nyer, satu lagi Abah punye...Still pose kat dalam bilik pengantin. Korang nampak x lampu meja kat tepi tu? Tu lampu yang Mama dapat free gift mase beli barang kat Nilai hari tu...



Bukan Bullet je yang posing dalam bilik pengantin ni...Mrs. Bullet pun same yek. Masing2 nak balas dendam sebab mase kitorg kawin dulu, EN SOT telah lepak dalam bilik kitorg jugak



Dorang dah start berarak ye. Siap ade flower girl lagi. Tabur la dik oi bunga2 tu. Jangan korang makan plak bunga tu sudah...Tema untuk majlis ini adelah English. EN SOT pakai ala2 g opis jek...Hehehe



Senyum jangan xsenyum ye. Kang masam muke xcantik plak kan. EN SOT tetap dengan senyuman dia yang menampakkan gigi tu...Xleh blah betol la dia tu.



Aktiviti pas kenduri...Ape la yang Bullet ngan EN SOT buat tu ek?



Ha, tu la keje kitorg...Bullet telah dipakse untuk menolong EN SOT cuci kawah...Xikhlas tau x main pakse2 ni. Hahahaha. Ni gambo kawah yang dah bersih skit. Kalau korang nak tau, kawah ni la yang paling lame sekali dorang gune. Bayangkan tahap kehitaman dia tu...Smpi hitam2 jari jemari ni...

Takat ni jek citer hari kenduri...Pasni Bullet nak citer pasal satu lagi aktiviti yang kitorg buat...







9 COMMENTS ON BULLET:

momguess said...

nnt kalo kduri kawin aku
blh lah ko abik tender cuci kawah erk
lalalala

BULLET said...

momguess, boleh la sangat tu. tapi kene hantar quotation dulu ye...kalau harge ok boleh la...huahahaha

AzuanBudakPandai said...

majlis kawen memang best hoho..

btw, klik nuff..

zul said...

dengan selamber jek ko me'rogol' bilik pengantin aku ek/... that y, nak tidor malam tu terus tukar cadar... huhuhu

nway... thank 4 everything...

BULLET said...

azuan, ko cam xikhlas jek komen

zul, ape la sangat letih2 tu nak dibandingkan dengan letihnye mama ngan abah kan...so, thanx kat dorang gak ek

zul said...

pancing undi nampak... abis ah ko, kak ita ko lebih aktif memancing undi...hehehhe

eynda said...

Gambar posing dgn mrs bullet di atas katil pengantin yg dipinjam takde ker? kikiki....

BULLET said...

zul, xperlu ye nak memancing undi. sebab dalam hidup ni kite kena ikhlas...cam kes duit topap tu, pastu kes cencalok tu kan...contoh2 yang baik tu

kak eynda, kang org tanye plak sape yang kawin sebenarnye kan...

Anonymous said...

ups sorry delete plz [url=http://duhum.com].[/url]