Nov 9, 2009

CHELSEA FAMILY ON BOARD

Entry ni ade kene mengena ngan entry yang INI
Akhirnye dapat gak Bullet beli jersi
CHELSEA
Yang kaler putih ni setelah mengumpul duit gaji yang xseberape tu
Bullet ngan Mrs. Bullet g kat ADIDAS kat E@CURVE tu
Singgah dan beli baju ni yang berharge RM259.00
Gile mahal
Tapi oleh kerane minat yang amat sangat
Bullet beli jugak
Pedulik hape Bullet kan
Xkan nak tengok je org lain pakai dulu
Xleh jadi
So, terbang la duit yang byk itu ke tangan jurujual Adidas tu

Hahahaha
Ok Bullet, stop menipu
Sian dorang bace citer Bullet yang xbetol tu
Sebenarnye Bullet beli kat 1 kedai jersi yang xboleh dikatekan sebagai butik Adidas ok
Kedai tu terletak kat ngan panggung yang depan Pertama Kompleks tu
Jurujual plak bukan la gadis2 cantik yang asyik ikut kemane kite pegi kalau kite masuk Butik Adidas yang ori
Tapi hanyelah seorang brader yang duduk lepak kat krusi malas sambil pegang kipas tangan ala2 amoi
Mungkin dia panas tu sebab kat kedai dia xde kipas letrik
Kalau kat Butik Adidas ori, kite mmg xtanye la baju tu gred ape
Xkan dorang nak jual baju dari Siam plak kan
Tapi yang brader ni, bile Bullet tanye gred ape ( kene tanye sebab nak buat2 tau yang kite ni tau pasal jersi )
Dah tentu la brader ni jawab gred A kan.
Xkan dia nak jawab gred B,C atau D
Dah tentu xde org yang nak beli jersi kat dia
So, lain kali jangan tanye
Beli je
Harge kalau kat Butik Adidas ori tu RM259.00
Tapi yang ni Bullet leh beli 5 helai kalau rege camtu...
Silap2 brader tu leh kasi sehelai lagi free
Ni Bullet beli terus pakai ye.
Nak riak nyer pasal

Pedulik hape Bullet
Ori ke, tepi jalan ke, yang penting xde org tanye ok
Janji nampak ori

Dan yang penting CHELSEA menang lawan MU...Huahahaha


Ape yang Bullet tunjuk tu. Tu la tandenye Bullet ni penyokong kuat CHELSEA. Sampai beli menatang tu yang Bullet xtau ape name dia. Dia tulis
CHELSEA FAMILY ON BOARD
Ade gambo katun si bapak, emak, anak lelaki dan anak ppuan
Padehal kitorg sorang anak pun lom ade lagi
Xpe2, On the way
Hehehehe

10 COMMENTS ON BULLET:

~@k1 is @utuMn!~ said...

uhh.. xnk bce entry.. top mta pndang gmba!
huhuhu..
ap la... cm x ley tgu sale akn dtg je...
jersi 2 knfem2 dpt dlm rm150 je.. ap la bullet ni! =P

GLORY2 MAN UNITED
GLORY2 MAN UNITED!!~


hhihihi

BULLET said...

aki, xnak2. xsabar. xpe dapat yang ni pun...ok dah tu

fhad said...

bro tgk latest kat blog aku.. yg ni lain skit.. ni sempoi.. bukan yg aritu..

♥chentaMAYA™ said...

chelsea?
at gua lbey kpd MU!
ahaha~

BULLET said...

chentamaya, ko sokong la MU tu...xkemane pon

zul said...

Bulan depan aku pasti akan memiliki jersi itu jugak...hope so....

BULLET said...

zul, sile beli kaler lain ye...nanti tertukar

Anonymous said...

[URL=http://www.watch-onetreehill-online.info/][IMG]http://www.watch-onetreehill-online.info/watch-one-tree-hill-online.jpg[/IMG][/URL]

[B][URL=http://www.watch-onetreehill-online.info/]Watch One Tree Hill online[/URL] seoson 7 and all old season with a High Quality online for free.[/B]

[B]Watch-onetreehill-online.info[/B] offers a [URL=http://www.watch-onetreehill-online.info/]One Tree Hill online streaming[/URL] for the most famous tv show in USA.

Select your episode and watch it with a [COLOR=Red]very high quality[/COLOR] now and discuses about the episodes with other OTH fans all around the world from USA from Russian from Indonesia and share your thought about the episode and how to improve the show more how damn simple is that???

[COLOR=Magenta]Episodes updated every week votes for the best episode updated too[/COLOR]
[COLOR=Magenta]Current Episode 15 :)[/COLOR]

OTH Fan
[URL=http://www.anqam.com/anqam-12013.html]سكس[/URL]

Anonymous said...

[URL=http://www.watch-onetreehill-online.info/][IMG]http://www.watch-onetreehill-online.info/watch-one-tree-hill-online.jpg[/IMG][/URL]

[B][URL=http://www.watch-onetreehill-online.info/]Watch One Tree Hill online[/URL] seoson 7 and all old season with a High Quality online for free.[/B]

[B]Watch-onetreehill-online.info[/B] offers a [URL=http://www.watch-onetreehill-online.info/]One Tree Hill online streaming[/URL] for the most famous tv show in USA.

Select your episode and watch it with a [COLOR=Red]very high quality[/COLOR] now and discuses about the episodes with other OTH fans all around the world from USA from Russian from Indonesia and share your thought about the episode and how to improve the show more how damn simple is that???

[COLOR=Magenta]Episodes updated every week votes for the best episode updated too[/COLOR]
[COLOR=Magenta]Current Episode 15 :)[/COLOR]

OTH Fan
[URL=http://www.anqam.com/anqam-12013.html]سكس[/URL]

Anonymous said...

Does anyone recognize of an literally how diverse countries are helping after Haiti and what countries they are?
[url="http://avida-ed.msu.edu/cgi-bin/mwf/topic_show.pl?tid=14220"]car acoustics[/url] car audio, acoustics system
[url="http://avida-ed.msu.edu/cgi-bin/mwf/topic_show.pl?tid=14245"]buy lighters[/url] zippo lighters, bic products
[url="http://avida-ed.msu.edu/cgi-bin/mwf/topic_show.pl?tid=18099"]shaadi[/url] muslim shaadi, mujhse shaadi karogi
[url="http://avida-ed.msu.edu/cgi-bin/mwf/topic_show.pl?tid=18100"]mother of the bride dresses[/url] plus size discounted mother of the bride dresses, mother of the bride dresses with sleeves
[url="http://avida-ed.msu.edu/cgi-bin/mwf/topic_show.pl?tid=18095"]pyramat[/url] pyramat g-flex sound booster portable audio chair, pyramat gaming chair
[url="http://avida-ed.msu.edu/cgi-bin/mwf/topic_show.pl?tid=18096"]sherpani[/url] sherpani luna backpack, sherpani bag
[url="http://avida-ed.msu.edu/cgi-bin/mwf/topic_show.pl?tid=18097"]STOKKE HIGH CHAIR[/url] stokke tripp trapp high chair, tripp trapp
[url="http://avida-ed.msu.edu/cgi-bin/mwf/topic_show.pl?tid=18098"]Tolomeo desk lamps[/url] api executive desk lamps, api antique executive desk lamps
[url="http://avida-ed.msu.edu/cgi-bin/mwf/topic_show.pl?tid=18101"]DOUBLE GLAZING WINDOW HANDLES[/url] how to install double glazing windows, double glazing window hinges
[url="http://avida-ed.msu.edu/cgi-bin/mwf/topic_show.pl?tid=18102"]tuff shed[/url] tuff sheds cheap, tuff shed barn deluxe

I mean services like sites above... Who can serve?
Thanks a lot