Oct 19, 2009

WA KETAU WA KETAU KENANGGA...

Bullet dah lame nak nengok citer ni
Dulu kecik2 mesti nak nengok
Balik sekolah agame jek mmg xsempat tanggal baju
Terus port depan tv
Ni kejadian mase tv masih kene pakai lesen
Ape la kan...tv pun nak kene ade lesen...
Sambung balik...
Tunggu jek citer ni
Pastu angan2 kalau boleh nak jadi cam dia ni
Hebat dan maskulin la kan...
Padehal mane leh jadi cam dia
Dah name pun bebudak...
Angan2 jela...

Actually entry ni Bullet nak post Jumaat lepas tapi xkesampaian
Sebab pc wathal
Lembap plak tenet tu...

Make dengan banggenye,
Bullet mempersembahkan
WAJIB TAYANG PRODUCTION
Dengan kerjasama Bullet...
Gilo dah..
Korang layan jela...


video

Teruja x nengok beliau?
Hebat kan?
Hebat la sangat...

8 COMMENTS ON BULLET:

jai@jezz said...

hahahahaha... betul la bullet.. adoi... citer ni.. dah lama woo.. x ingat dah pon..

BULLET said...

jai, ko mane leh jadi gaban...ko leh jadi yang burung tu jek...

hudadida said...

ahaha..
i ske part
'yaashutaaa...heee))..hee)))..'
*lirik men tibai*

teringat mse study
siap carik mp3 letak lam hp
siap carik lirik tu..
haha

BULLET said...

hudahida, ko buat ringtone ke lagu ni? gilo ko ni...gilo tahap gaban...

hudadida said...

ahaha..
tau xpe..
siap wat ringtone tuh..
ahaha..
yg besnye sume2 pn nak..
mmg jiwa dak kecik tol sume..
ngee..~

Zura said...

dulu ngadap gak..tp bile dh besar nie cm bodoh je bile teringat balik...hehehe..siap nk jd cm gaban ..sbb kuat...

hudadida said...

ehehe..
tp syiokk kn..=P

BULLET said...

huda, mmg syiok citer ni...ko nengok x tomatoman? bullet yang carrot ninja tu...lalalala

zura, bukan bodoh la. kurang cerdik je