Oct 12, 2009

SUATU MASA...MRS. BULLET


Nak citer skit pasal Mrs. Bullet leh x?
Hehehe...
Mrs. Bullet atau name sebenar beliau
Anak last dari 3 beradik - radik ( ni word adik Bullet mase kecik dulu )
Ade sorg kakak dan sorg abang
Parent still ade lagik ye
So, dont mess up with them
Dorg ni cam THE INCREDIBLE
Family dorang ni dikenali kat kampung dorg la
Sebut jek name parent dorg
Kompem kenal

Mrs. Bullet lahir kat luar negare
Haha
Kat mane? Ko tengok gambo ni


*umah sape kah ini?



*ni pejabat felda KG NEW ZEALAND je

Kat KG NEW ZEALAND la Mrs Bullet lahir. Bukan dia je, kakak ngan abang dia pun same gak. Gambo umah tu, umah atok dorg la. Tapi sekarang dorg lepak kat umah dorg sendiri kat FELDA LEPAR HILIR 1. Kat mane? Kat Gambang la. Bape kali nak cakap. Lain kali bace sume entry Bullet dari awal yek. Hehehehe.

Mrs. Bullet ni sekolah rendah kat SK LEPAR HILIR 1. Pastu sekolah menengah kat SMK LEPAR HILIR. Then die dapat masuk sekolah teknik kat Kuantan. Ape name sekolah die ek? Jap Bullet check...
Ha. kat SMT SERI PELINDUNG. Kat ngan Telok Chempedak ( apehal Bullet eja cam tulisan dulu2 ni )?
Kat sini, Mrs. Bullet telah menubuhkan satu kumpulan haram. Jeng jeng jeng.
Ape name kumpulan dorg?

GSA...

Garang x? Ape GSA tu?

Girl Sweet Angel

Angel la sangat dorg ni. nak kenel ngan ahli2 geng dorang ni?
Jom tengok




Ok, dari kiri...

MRS. BULLET ( dah kawin ok )
ROZIE ( yang ni korg leh ngorat, single & ebelebel )
YNA ( dah pakai gaun pengantin tu dah tentu dah kawin kan )
MAKWE ( baru jek kawin sebelom pose hari tu )
HAIDA ( anak dah 2 org )

Ganas kan dorng ni. Ade kumpulan. Pastu kumpulan dorang ade lagu tema beb. Lagu dari SHAGGY - ANGEL
Walawei, gilo dorang ni. Siap lagu tema. Tapi haram sorang pon xhafal lagu ni.

Pas sekolah, dorang belajar lain2 tempat. Xsame. Mrs. Bullet belajo kat Kelantan. Kolej POLITECH MARA kat sane. Setelah memperoleh segulung diploma yang bakal digunekan untuk cari keje kelak, beliau pun g la cari keje. Byk gak tpt Mrs. Bullet keje. Kat CIMB, MYDIN ( HQ yek bukan keje susun barang ), MAYBANK dan ade kompeni kecik la.

Cmne Bullet leh kenal ngan Mrs. Bullet? Dulu kitorg satu tempat keje kat area Subang tu. Mase tu dia ade bf. Ade Bullet kesah? Rampas beb. Jahat Bullet ni. Rampas awek org. Rampasan yang xsie2 sebab direstui. Hahaha. Jahat gak gelak kan. So, hubungan Mrs. Bullet ngan bf dia berakhir setelah 5 tahun dorg kapel.

Bile kitorg kapel, parent suruh tunang. Huhu, kan dah cakap direstui. Pastu merisik la dulu kan...Omak den g merisik ni. Pastu bulan 17hb Mei 2008, kitorg tunang. Meriah ooo kitorg tunang... Cam kawin plak...Nak nengok gambo tunang? Buleh la sangat....



*huhu. encem la Bullet

 
*senyum plak bakal bini aku ni ( mase tu la )

 
*best x tunang?

 
*omak Bullet nih tau x

 
*dah cam kawin plak kan

Sampai sini dulu cerite pasal Mrs. Bullet. Pasni nak citer pasal majlis kawin kitorg hari tu. Boleh kan. Kitorg ni kategori pengantin baru gak kan...Lalalala

21 COMMENTS ON BULLET:

Biskut said...

Mr. Bullet..GSA tu bkn Girl School Angel la..nnt kaji lg ek..

~natasha~ said...

wakakakakakaka.....

BULLET said...

biskut : cam kenal jek ngan ko ni. eleh, dah tau la gsa tu ape. dah buat pembetulan pon

natasha : nape ko gelak camtu?

ratna said...

oooohh.. saya tunang dulu pun gitu gakkkk.. mcm kawin.. tp belum kawin pun time tu.

deqda said...

haha..comei je siap ade lagu tema

ezan said...

hai... wah syoknya bila mengimbau kenangankan tapi lebih syok lagi sbb dapat wife org oversea kan? New zealand jauh tu.. hehehe

BULLET said...

ratna : org sekarang ni mmg gitu ek tunang. meriah giler

deqda : comei la sangat.

miss izan said...

hik3~
comel la...
nanti aku nak tubuhkan kelab gak la ;P

BULLET said...

ezan : gile jauh beb kampung dorg. naik flight xde tiket. muahahahaha

miss izan : buat2 jangan xbuat. jangan lupe lagu tema sekali

~natasha~ said...

ko pon mesti ade kumpulan kan?? ahakssss..... bgtau cepat.....

BULLET said...

natasha, bullet mane ade kumpulan la. ko ingt senang ke nak buat kumpulan. kene register dulu tau x

munee z said...

wah,kumpulan mereka da register la ni eh
best plak dgr..hehe

BULLET said...

munee z, tapi sekarang dah berpecah la plak sebab dorg masing2 bz buat anak...lalalala

Chooyaya! said...

kampung new zealand ni dekat maran kan? dekat jugak dengan my hometown kat jengka.. wah, bertunang meriahnyer! macam dah nak kawen pon ada...

BULLET said...

chooyaya, tu la pasal. samapi pakcik bullet cakap salah umah ni kite g. yela, mane ade org tunang sampai pasang khemah bagai.

Redbloodsnow said...

bullet...seriously, lawa giler pic wedding korg taw. thumbs up kat photographer


:)

BULLET said...

ye ke? sebenarnye bullet la photographer tu ( eh, nak menipu pun xpandai la plak )

e.l.i.s.s.m.i.e said...

dulu along aku kerja felda lepar hilir 6 dan bini dier skang anak pegawai felda lepar hilir 5 tak silap..skang dah pencen..

bintangdilangit said...

hye bullet..

nk gelak hani baca n3 bullet..
da ke kg.new zealand?
hani nk p la nnti..
hehheh..
tlewat da kot..
nk ckp selamat pngantin baru..
hehheheheh..

::PoRcUpiNe:: said...

Bile nak ade beby niiiiiii.....

BULLET said...

porcupine, ko ingt senang ke nak buat anak...susah tau x...