Oct 7, 2009

MAKAN DAN MAKAN DAN MAKAN

Semalam hari yang memenatkan...Dalam kul 3petang camtu, Bullet kene la meredah Kompleks A bangunan MAS kat Subang tu. Bullet nyer opis kat Kompleks B. Bukan jauh tapi malas nak jalan2. Nak kene jumpe bebudak baru je pon. Suroh isi form. Nak x nak kene g jugak la. Berpeluh gak la kan

Kesudahannye, Bullet lapar plak. Balik je dari keje, Bullet g singgah kat Mydin USJ tu, g beli waffle cake 2 bijik. Hambek kau. Satu untuk Bullet, satu lagi untuk Mrs. Bullet. Campuran coklat ngan capucino yang Bullet beli. Korg tengok la betape laparnye Bullet kan.


*kertas dia pun dah berminyak2


*makan pun nak ambik gamba. poyo betol



*begitu kusyok la makan

Mrs. Bullet plak makan samapi muak. Pastu siap cakap pasni xnak beli dah. Banyak plak songeh. Malam plak, Mrs. Bullet masak makan malam untuk kitorg. Nak cekidaut x? Lets gone


*nila makan malam kitorg. makan dok depan tv je la

Lazat x lazat la kan makanan tu. Dah ala2 omputih plak makan camtu. Hampeh. Nak tau ape jadi pastu?



Tula yang terjadi pade makanan tadi. Kejap ade, kejap xde. Licin beb. Nasib baik Thousand Island ngan sos cili tu xleh habiskan. Kalau x mau licin gak mende tu...

6 COMMENTS ON BULLET:

jai@jezz said...

apa ni bullet mkn smbl drive.. ishk..~ bahaya woo.. makan malam lak sejibik cam owang putih... bleh join skali ni.. =P

nmz_7890 said...

nak habiskan sos tuh tambah la salad ke..sos cili xbleh la kan ngan salad.haha

Redbloodsnow said...

Hahaha...nyempat tueeee sambil driving sambil makan, sambil plak snap gambo. kang tercium bontot kete kat depan baru padan muke...aku gak yg tergelak guling tgk...hikkkkkksss

^_^

imHepPie said...

adess...lapo la plak tgk waffle kentang segala tuh..

kensel la posa rini..lalala~~

BULLET said...

jai : tu bullet bukan driving la. tengah benti tu. kalau makan time driving mau kene pelangkong ngan mrs. bullet

nmz_7890 : xde la plak salad kat umah. celery boleh x

zie : ko tau nak gelakkan org jek. tampo kang

im : pose ke? sori2. den xtau ko pose, kalau x xbuat entry makan2 ni

~Firsya~ said...

huh,btol2x lapo nie...