Oct 14, 2009

KAT SINI ADE SATU IKLAN...



Ni iklan jek tau.
Brader ni name dia seperti yang tertere yek...Bacela sendiri
Dia wat fotografi untuk majlis kawin, tunang dan sebagainye
Pengalaman dia banyak tahun dah la
Bullet ade tanye kalau2 dia ade fotopages ke, blog ke tapi dia cakap xde
Sebab dia ni isi mase lapang jek
Bullet kenal dia mase kenduri kawan Mrs. Bullet hari tu
Borak2 ngan dia mase tunggu pengantin salin baju
Dia ok orgnye
Tapi Bullet xtau plak dia ade ambik order untuk luar Pahang ke x
Tapi sape2 yang kat area Kuantan tu leh la dapatkan khidmat brader ni
Harge leh nego ngan dia...

Bullet sekadar medium menyampaikan iklan ni
Bukan Bullet wat biz ni
Sekadar tolong2 sesame insan
Lebih2 lagi Melayu kan

Kalau nak, korg leh contact brader ni yek
Babai...

7 COMMENTS ON BULLET:

miss hirose said...

waa xde ke cth2 photog die..

ezan said...

mmg tgh cari photografer, videografer ada kenal tak? :D

BULLET said...

miss hirose, contoh2 photo dia akan diupload bile dia bagi gambar kat bullet.

ezan, nak cari yek. majlis kat mane ek?

Syima Syaz said...

saya pun buat part time photographer.saya baru berjinak2...abang ipar dah pro dah.lagipun dia keje jurufoto kat kementerian penerangan...

support photographer melayu!!!

BULLET said...

syima, bagus la kan jadi potong kelape. eh silap, photographer da. abg ipar bullet pun nak jinak2 ngan bidang ni gak. dia cakap leh untung wooo

Redbloodsnow said...

bullet, ko ko nk pomot die kan, kene tempek link on9 photography portfolio die...baru masyukkk..hehehe

BULLET said...

red, bullet dah tnye dah tapi dia xde link. nak buat cmne kan. hehehe