Oct 20, 2009

BLOG BLOGGER BLOGGEST

Ok, mase untok pomot blog blogger lain...Bullet mmg suke pomot blog lain...
Sebab dia best ( haha...cam iklan la plak )
Name blogger ni


Blog beliau Bullet dapat dari Mrs. Bullet...Beria2 soh Bullet nengok dan bace entry kat blog ni...Memule pk ape yang bestnye blog minah ni? So, Bullet pun usha la kejap...1st entry yang Bullet bace dalam blog ni, mmg gelak gulur vuvu...Hambik ko, muncung2 mulut korang...Hahaha

Jom cekidaut skit ape yang menarik....Yang lain2 korang bace sendiri la yek


* Macam ni la lebih kurang rupa Abang Katak dalam toilet I pagi tadi . belagak sungguh muka dia!



Katak is the most minatang yang I terpaling takot selain dari ular dan makhluk yang menggerutu atau yang berair dan licin dan menggelikan. Kalau lipas tu kurang la takot. Tapi Yatie paling takot lipas. Dia panggil lipas tu 'karim'. Memula dulu bila dia cakap, 'Su, rumah kiter banyak Karim la...' Sumpah I blur selama beberapa menet. Lepas dah lama-lama baru I paham Karim tu ialah lipas. Sian kat orang nama Karim.

Minggu lepas, time I dah separuh mandi, I nampak adik katak. Dia tecit jerk lagik. Walau dia tecit tapi dia tak comel pasal dia adalah katak. Tapi I dah menggelupur pasal I mandi macam zaman dulu-dulu. Cuci muka and gosok gigi bukan berdiri mengadap cermin, tapi I suka mencangkung. Bajet macam mandi tepi perigi guna timba la. Baru rasa cool dan segar.

Nak bace lagi? Klik je la kat blog beliau....Sure x nyesal...

13 COMMENTS ON BULLET:

✖sLap mE pLz!™✖ said...

hensem gak leman neh..
leman = katak.. huhu

♥ayudeadwish♥ said...

woit slap u..
gatai ea..
ok aku g tgk blog dia..
shuuu~~
trus terbang ke cane

BULLET said...

slap me, leman mmg hensem la...dia bake arab tu...

ayu, gatai? mane ade...xde2...dah2 g nengok blog dia...

Chooyaya! said...

bullet, tq eh promote my blog. patot la tetiba macam ramai jerk yg singgah :) nanti i link u balik ok?

Ivy Metaga said...

nt singgah blog dia

BULLET said...

chooyaya, tq jek? mane leh...buat la open house...

ivy, g singgah cepat...dia nak tutup kedai tu...

imHepPie said...

hhaha..sian jiran sebelah umah pakcik karim..beliau adela lipas rupanya

.ib. said...

macho syall leman... geli tgk karim... adeh... chill... ;)

eynda said...

Thanks sebab promote blog yg memang best!!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

errrr....geli gn katak..lipas ley trime ag...

BULLET said...

im, dia kire cam lipas jadian la kan kan kan

ib, byk la ko nyer macho...

kak eynda, welkam2...blog tu mmg best kan...

princess n, nape korang geli ngan katak? ape kurangmye katak compare ngan volkswagen?

ezan said...

katak tu kalau cium boleh tukar jadi prince tak? heheh..

BULLET said...

ezan, gatai ek...boleh jek nak jadi prince tapi kene check dulu katak yang ko nak cium tu katak jantan ke katak betine...