Sep 10, 2009

TAG PASAL POSE DARI BUK FILLANIE...

5 perkara yang anda suka tentang bulan puasa?

-kurang skit makan. so, leh la kurus ni.

-boleh balik keje awal beb. syok giler

-mase ni la nak dengar lagu raye pun. bulan lain mane nak ade kan

-bulan ni la dapat tgk ramai org buke kat masjid. moreh le katekan

-pegi keje bawak RM5 pun ok dah. takat bayar tol je. makan mmg xpk la.



5 perkara yang best masa bulan puasa?

-ade promosi buke pose di mane2 sahaje. bulan xpose mane ade mende2 ni. diskriminasi tul

-awal pose, tgk pengumuman pose ler. org tu tiap2 tahun cakap mende same je. tukar la dialog skit

-balik umah emak, makanan banyak,. balik umah mama pun makanan banyak. camane ni? telan je la

-kedai aksesori kete buat promosi tinted untuk raye ( murah beb )

-bulan pose tahun ni best sebab banyak cuti. huhu.



5 jenis makanan/minuman yang wajib ada masa buka puasa?

-nasi le. Bullet ni perut org Melayu

-teh o.

-lauk ayam. ni masak lauk ape pun jadi. kalau xmasak mmg xjadi la

-murtabak. mengidam mende ni mase pose je.

-kuih ala kadar je



5 perkara yang wajib anda lakukan sebelum berpuasa?

-bace niat la dulu. kang sia2 je ko pose

-caj hp, pastu set alarm. mane tau nak bangun.

-minum air suam

-bangun sahur lantak la kul bape. janji sebelum kul 5lebih

-tido ler kan.



5 cerita best/tak best puasa anda?

-tahun lepas pose, Bullet tanye emak Bullet... "mak, bulan pose ni leh shaving x?" ape la bengap soalan tu kan

-pose ke 17 tahun ni ingt nak rilek je kat umah. kan ke cuti. tapi bantai plak mengecat umah. hampeh. baru ingat nak main PS2 barang seharian suntuk kan

-Bullet hampir2 menjalani pose time rekrut TUDM dulu. nasib Bullet tarik diri. haha. kalau x mau Bullet ni jadi Sarjan skang ni.

-tahun2 lepas Bullet kalau outstation g johor mesti balik kampung jap. singgah umah makcik. sampai je, makcik pun tanye la..." kau pose x? nasi ade dalam tudung saji tu ha ".. cit, muke Bullet ni ade cam muke org xpose ke

-tahun ni tahun pertame Bullet sambut pose dengan wife tersayang. hepinye



5 orang yg tepaksa bocorkan rahsia puasa dorang?

-anak laut

-jee yunus

-small magian

-sue

-kecik comei

yang lain kalau nak buat pun buat jela. xde hal

3 COMMENTS ON BULLET:

Redbloodsnow said...

sobsob...zie gak yg x balik awal. still balik spt biasa...citttt.dasarrrrr!!!

:(

BULLET said...

red, nak balik awal boleh je. balik je la. esok jawab la ngan bos. hehe

jee yunus said...

hahahhah..namaku juga tersenarai..hahaha x pose pn...pmpauan biase ler..