May 30, 2013

ULAT DALAM TANAH PUN BOLEH HIDUP MAAA...

Penat...Bullet baru balik dari Penang..Outstation 2 hari dari hari Rabu hari tu...Ni kat dalam hotel sensorang..melayan tenet je la..

Ooo, nk citer satu kejadian ni..waktu Bullet nak balik ke apartment yang company sediakan utk Bullet mase kat Penang ni.  Apartment ni kat area Sg Nibong. So, dari airport nk ke situ kenela naik teksi..nk jalan kaki pun boleh sebenarnye tapi dah ghope orang xbetul je kan..pastu kompom basah ketiak sume..

Tiket teksi dah beli kat kaunter, so tunggu giliran.. wei tiket mahal kemain..RM31.40..perghhh, baikla aku buat beli baju ke, seluar ke..seb baikla company yang bayar..ok, teksi pun sampai..Bullet pun naikla. Driver teksi tu seorang Uncle Cina yang dalam lingkungan umur 50 nak ke 60 tahun. Segak lagi la..

Dalam teksi kitorg borak2 la..citer pasal Penang, pasal nape Bullet dok kat Sg Nibong, tanye keje ape, buat ape, dah makan ke, nak nombor tepon...eh, yang nk mintak nombor tepon tu xde..Hahahaha...

Then, BUllet nk la tanye Uncle tu pasal kewujudan ulat2 teksi kat airport..saje nak tau citer la ni..


" Uncle, kat airport ni xde ulat ke?"

" Ada..malam2 pun ada. "

Mungkin malam2 lagi ramai ulat2 teksi yang berkeliaran kat airport tu..

" Malam pun ade?"

" Yalo, malam lgi kuat. Malam tadi pun sama. Sampai pukul 3 pagi pun ada"

Pergh, ulat2 ni xmengire mase rupenye..

" U tengok kat luar tu..Jalan pun basah lagi."

Aku dah pelik. Uncle tu tunjuk kat luar, kat jalan. Aku nampak ade air bertakung kat tepi jalan je...

" Tengok sekarang pun sudah gelap. Sekejap lagi mesti HUJAN punye"

UNCLE, SAYA CELITA PASAT ULAT MA...BUKAN PASAT HUJAN.. LU MAU SAYA HANTAM LU 100KALI KA UNCLE? JANGAN INI MACAM MA...

4 COMMENTS ON BULLET:

suezen said...

hahahahhaha itu klakar

شركة تاج said...


شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

شركة تاج said...



شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجاري بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة مكافحة حشرات براس تنوره

شركة تاج said...



خدمات شركة ركن الامثل بالمنطقة الشرقيه 0502644550 وتقديم كافة الخدمات المنزلية

شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة تنظيف بالدمام
شركة الصفرات للتنظيف بالرياض