Dec 29, 2011

2011 - 2012

2011 tinggal 2 hari lagi...
2012 plak pastu...
16 hari pastu bday Bullet...
Dah cecah 30 tahun...

Harapan nak tamatkan tahun 2011 ni ngan cemerlang...
Tapi xdapat sebab projek xsiap2...
Bukan xnak siapkan...
Tapi byk sangat perubahan...
Dari maincon, dari arkitek...
Yang tersepit subcon cam Bullet...
Agak tension la kan...
Lagipun ade rakan sekerja yang berpuak2...
Menambahkan lagi serabut kat kepale ni...

Bullet bukan perfect...
Ade yang Bullet xtau, misslooked...
Tapi sebagai rakan satu tempat keje...
Same2 la selesaikan problem yang ade...
Kalau x sampai bile pun projek xsiap...
Gaji masing2 bukan kecik...
Main ribu2 nyer gaji...
Nak harapkan Bullet yang SPM dapat SAP ni solve problem...
Korang makan gaji bute la kan...

Tahap kesabaran ade hadnye...

5 COMMENTS ON BULLET:

Lya Colours said...

selamat tahun baru 2012
semoga peroleh kejayaan yg gemilang utk diri sendiri dan keluarga dan menjadi insan yg baik. =)

e. indah said...

tahun depan kita perlu menjadi sesuatu ...

BULLET said...

lya...tq2...same untuk lya jugak

e.indah...nak jadi papazola boleh x?hahahaha

CGG said...

hi bullet..
lama tak jejak sini..
akhirnya ketemu lagi:)

selamat hari jadi in advance ye

BULLET said...

CGG...tq2...blog ni akn aktif balik...