May 5, 2010

1MALAYSIA

Entry pendek lagi untuk kali ni...Hehehehe
Semalam, Bullet tengok Buletin Utama
Mmg wajib la tengok...
Rasenye ramai yang tengok Buletin Utama kan berbanding berita kat tv lain...

Tengah2 syok2 layan berite...
Tolongla Mrs Bullet buat eskrem mesia lagi...
Kali ni perise jagung lak...
Sedap beb...
Balik kang nak makan la...
Huhuhuhuhu...

Dalam pade tu, mate tetap pade Buletin Utama...
Pastu, berita sukan la kalau xsilap Bullet...
Ade sorang wartawan ni laporkan berite ape tah la kat situ...
Dah nak abis dia nyer laporan...
Dia cakap...

1 SUKAN 1 MURID...

Agak pelik kan...
Cube korang bayangkan kalau 1 SUKAN 1 MURID...
Nak main bole kene sorang2 la...
Nak main badminton cmne? Nak pukul bulu tangkis ke dinding ke?
Main squash boleh la kot...
Pastu main sepak takraw lak?
Mane leh sukan main sorang2?
Main PlayStation boleh la kot...
Huahahahhaa...

Same jugak halnye dengan Pasaraya GIANT...
Buat iklan kat radio...

1 MALAYSIA 1 GIANT...

Mane boleh camtu...
Bullet tengok banyak je Giant kat Malaysia ni...
Kat mane2 ade...

Tapi wartawan tu pun manusia jugak ye kan...
Orang GIANT tu pun same...
Ade buat silap...
Maafkan je la...
Harap2 dia xbuat lagi...

23 COMMENTS ON BULLET:

Lya Colours said...

hahahaha betol jugak kan
kalo 1 murid 1 sukan
x kan nak main galah panjang sorg2 kan
gilo

Pensel Kontot said...

tersalah kot..hehehe

BULLET said...

lya, cube buat camtu...tengok best ke x...wakakkaka

BULLET said...

pensel, mmg salah la...xpela, harap dorang sedar...

sisdee said...

nak gak pkataan satu tu ada kan :p

1 malaysia 1 sisdee..bole???

kahkahkah..

ko tak gelak tak pe aku gelak sorg2 :p

BULLET said...

sisdee, ko mmg 1 je kan dalam mesia ni...wakakakakka

Hazzy Ishak said...

kalau gitu baik kawan ngan hantu

With Love,
HazzySuperb

¶A.K.I¶ said...

hahahahah..
aku xtaw..
sbb ak da tdo tyme ni...










1 blog... 1 orang... bleh kn2~

BULLET said...

hazzy, ko nape tetibe bukak citer hantu?

BULLET said...

aki, ko tido awal, bangun lambat...cesss...siput

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

dieorg tgh high ngn PM kite..time pak lah dulu, sume sebut islam hadhari..xlekang dr mulut pasal hadhari..bile time najib, mana hadhari tu pg?huhuhu..skg sume sibuk 1mesia...sukan pun jd 1 sukan 1 murid..salam 1 mesia, 1 mesia 1 giant..kang jgn jd 1 skolah 1 murid.haha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

kite tgu time muhyidin pulak nt...agak2?

BULLET said...

xtion, tah la kan...baik buat 1xtionkamen 1 shinchan...wakakakakka

Nor Aishah said...

hehehe.. dia teralpa sekejap.. tu yg main taram je..

Ju@Lucky^Mummy said...

Sibuk nampaknya beliau membodek. X lama lagi naik pangkat cepat. mcm lift. Laju & pantas.

BULLET said...

nor aishah, mane leh main taram je...terlajak perahu leh undur tau...

BULLET said...

ju, bodek ape ni? xpaham sangat....

¶A.K.I¶ said...

bullet!!




























bullet....






























bulletttt~


























oooo bulleettt!!

¶A.K.I¶ said...

blog aku da apdet baru lagi... heheheheh g la usha

Aujinz said...
This comment has been removed by the author.
Aujinz said...

hahahha...

tahap kesengalan terserlah..

~AmyLiana8886~ said...

sekarang ni kan musim 1 malaysia tu duk 1 belaka..hhehe

fndrocka said...

haha.salah mengaplikasi kan konsep 1 Malaysia. sebab dorg pun tak faham apebenda depa buat.jgn sampai ada 1sekolah 1 murid..haha

nice layout..ade class