Apr 6, 2010

XMO JADIK CAMTU...

Satu petang yang nyaman
Bullet tengah dok sorang2 kat depan Parkson Kuantan
Xde ape2 yang menarik pun kat depan tu sebenarnye
Saje nak melepak
Sambil tangan memegang game UNO versi cam brick game...
Yang Bullet cilok mase keje Mydin Kuantan...
Hahahaha
Mende tu ade satu je kat situ
Bullet cilok kuar...
Pak guard lak member Bullet...
Kowtim la kan...
 

Tengah2 syok2 main game sensorang...
Datang lak sorang mamat ni...
Dari jauh lagi Bullet dah nampak dia peratikan Bullet
Naik seram pun ade gak...
Tapi sebagai seorang jejake yang macho lagi cool
Bullet buat2 rilek je la
Tapi dalam hati ade taman
Eh bukan la
Dalam hati hanye tuhan yang tahu...

Makin lame mamat tu makin dekat ngan Bullet
Makin cuak la Bullet
Peluh dah mule kuar kat dahi
Neves beb
Buatnye dia nak pow Bullet ke
Nak rompak ke
Padehal Bullet pegang game UNO je
Xkan nak rompak kot
Kool kool...
Kite tengok reaksi seterusnye...

Mamat : Assalamualaikum dik

Bullet : Waalaikumsalam bang...( wakakakaka...nampak sangat Bullet mude...)

Mamat : Sorang je ke?

Bullet : ( sambil pandang kiri kanan ), errrrr...sorang je ni...tengah tunggu member...

Mamat : Oooo...ni nak tanye skit ni. Keje ke blaja? Kat mane?

Bullet : Mmm...keje kat Mydin tu ha...Hari ni cuti...tu yang dok melepak kat sini...

Mamat : Nanti kalau senang, datangla ke pejabat MPK...kitorg ade buat open interview...

Wah, ade orang nak offer keje lak ni...keje gamen tu...berminat gak la camtu...Bukan senang ade orang nak offer keje time2 tu...

Bullet : Ye ke ni? Cam best jek...jawatan ape yang ade ye kat situ?

Mamat : PENARI KEBUDAYAAN je la yang ade pun...

Bullet : Errrrrr...Ok ok...nanti saye datang...

Terus Bullet lari dari tempat kejadian...Wakakakaka...Tobat Bullet xpegi la...Gile ko...Xpasal2 kang lembut dan lembik je tangan badan Bullet ni kang...Lemah gemalai you...Har har har...

28 COMMENTS ON BULLET:

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

waaargh...mst die ade nmpak kelebihan yg bullet ade kan. tu sebab die offer kt bullet.wakakakakaka...ape kelebihan yg bullet ade tu?

jalan kepit ye? :D

BULLET said...

wakakaka..kamen, ko jangan nak buat spekulasi liar kat sini...tembak kang...wakakakakaa

Miss Nurul said...

huhuhuhu....ni msti sbb ko nmpk 'ayu' ek bullet.. terus mamat tu offer.. hahaha~~

BULLET said...

miss nurul...mane ade ayu..bullet ni gagah perkase beb...pae barang ayu2 ni...waakakakkaa

~0~ said...

hahaha...ape da...semcam je punye offer

Aujinz said...

wakakakakka...

lenkali ko terima jer..
best ape jadik penarik bogel..
err..penari kebudayaan..

hahahhahaha..:))

BULLET said...

~0~, mmg semacam..seb baik gua tolak...reject2

BULLET said...

aujinz, ape lak penari bogel...wakakakka...ko nak aku kene sule ngan orang kampung ke? hahahhaha

Hazzy Ishak said...

kahkahkah
mesti dia ngh peratikan teknik bullet bermain game tu

lemah lembut gituh
auwwww

BULLET said...

hazzy, geli geleman tau x...please la...selisih malaikat 44...

mrs shaifull said...

:) wargahkahaka tp kan, apa salahnya bro jadi penari kebudayaan, mana tau dpt melancong sana sini, best tu. chelsea chelsea :)

BULLET said...

mrs shaifull, xpe la...bukan minat kearah itu...lagipun kalau nak g chelsea, xjadik penari pun leh pegi kan...wakakakakkaka

F I T said...

hahaha penari pun ok pe? boleh buat sehati berdansa dengan isteri :D


Jom Join Kontez Dialog Kelakar!

BULLET said...

fit, byk la ko nyer sehati berdansa....ingt bullet artis ke...hahhahah

F I T said...

kalau bukan artis pun apa salahnya..sehati berdansa di rumah je :p

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

apa agaknya yang membuatkan mamat tu terangsang nak tawarkan kau jawatan penari kebudayaan??
haisshhh...
aku harap kau lebih tabah pas ni..

eynda said...

Mesti ada sesuatu yg istimewa kat bullet...sebab tu dia offer keje tu kekekeke....

BULLET said...

fit...dah selalu sangat menari nan wife...hhahaha

BULLET said...

alvin, nak kate bullet ni muke jambu ala2 dafi ke, xjugak sebab bullet muke cam pencurik je...xtau la ape yang dia usha tu...seram.......

BULLET said...

kak eynda, harap2 pasni xde dah tawaran keje tu...hahahha

¶A.K.I¶ said...

hahahah!!! itu bkn menunjukkan ko muda tapi menunjukkan ko adalah JAMBU!! hahahaha!

[z@ck] said...

sah sah dari luaran body ko mmg sesuai untuk menjadi seorang penari..
hahaha

BULLET said...

aki, ko nak kene santau x? wakakakaka

BULLET said...

zack, byk la ko nyer luaran body...tangan sume keras kematu mane leh jadik penari

sue said...

hehe,..dulu su pun jd oenari kebudayaan,, tp ada lelaki BUllet.. xde pun dpa jd lembut....

nUR_rOsALiNdA said...

wakakakaka~
persal x terima?

BULLET said...

sue, ye ke xde...tengok dorang cam lembut jek...seriau pun ade...

BULLET said...

nur, seb baik xterime tau ke...kalau terime, sure la auuuwwwwwwwwwwww