Apr 13, 2010

BEGE MCD...

Bullet kembali setelah bercuti 3 hari...Hahahaha
Cuti telah dimanfaatkan sepenuhnye dengan aktiviti tido2 yang lena...
Bile la lagi nak cuti2 camtu kan...

Ni kisah dah lame jadik...
Xingt bile...
Mase tu OTW nak balik Kuantan la...
Dari Subang, kitorg akan ikut KESAS...
Sampai Bukit Jalil, kitorg akan masuk MEX plak untuk sampai ke Bulatan Kampung Pandan...
Dah sampai situ, cilok plak masuk kawasan perumahan sebab nak cepat sampai ke MRR2...
Kat area Hotel Flamingo mmg jem skit...
Maklumla ade 5 lorong kat situ...
Nak jadik 3 lorong...
Mmg menuntut kesabaran yang tinggi la...
Seb baik la Si Comel xde ekzos tahap anakonda leh masuk...
Kalau x, dah tentu main bakar2 ekzos jek...
Sebab bunyik horn Si Comel sesuai ngan namenye...
Sangat cis...

Dah lepas Hotel Flamingo, perjalanan diteruskan...
Kali ni xjem dah...
Lancar jek...
Camni la baru best...
Minyak pun save kan...

Dan selalunye perut Bullet akan terus lapar bile nak dekat2 sampai Petronas Gombak tu...
Ala, Petronas yang ade McD tu...
Oleh kerane nak cepat sampai ke Kuantan...
Make Bullet pun PANDU LAJU...
Eh silap...
PANDU LALU la kat McD tu...
Ade kete kat depan
Kene la tunggu ye x...
Tapi xde la byk sangat...
Satu jek...
Biasenye kalau kete xbyk...
McD akan bukak kaunter kat tempat kite ambik ape yang kite nak kan...
Ok gak tu
Xde la buang mase benti2 cakap ngan operator
Pastu g depan bayar lak
Then g last kaunter baru nak ambik order...

Kete depan dah lepas...
Giliran Bullet lak...Jeng je jeng...

AWEK MCD : Makan sini ke take away?

Bullet agak terpesona ngan soklan tu...
Kagum pun ade sebab xsangke akan terpacul soklan tu dari mulut awek McD tu...

Xpela kak...layan je la yang mane pun...

24 COMMENTS ON BULLET:

Hazzy Ishak said...

dah pandu lalu
mesti lah take away...

adus

BULLET said...

hazzy, ko tau xpe...ade ke tanye camtu...

~0~ said...

da terbiasa da lidah dok jaga kaunter biasa...hahahaha

bila kena kaunter pandu laju tu yg tya camtu...

BULLET said...

~0~, tu la pasal tu...seb baik pastu dia gelak2...kalau dia bantai stedi je camtu...mmg xleh blah la...

butterfly said...

bullet!

jgn tak tau..aku pun selalu tanya soklan mcm tu kat customer...

dh terbiasa laaa..~~~

fathiahRAIHANA said...

fuhh . soklan yg sgt cepu mas :D

AkMa said...

kahkahkah...
ak dah tergelak2 dah baca part last 2..
bley lak kluar soklan 2 kat mulut awek mcd 2...huhuhu

¶A.K.I¶ said...

kah kah kah kah!!!










































bongok gak dak 2! xpe2.. br keje.. think +ve!

¶A.K.I¶ said...

no 9

¶A.K.I¶ said...

10!

bella said...

hahahaha boleh tahan sengal ubi awek tu ... ala baru start keja tu ... gugup .....

Aujinz said...

mesti dier kagun ngan ko bro..

dier nak ko makan kat depan dier..

wakakakkaa...

mrs shaifull said...

susah tul nak jawab soklan camtu kan, kalau dah drive thru tu sah2 la x makan situ dik oi hohhhh

BULLET said...

butterfly, ko keje mcd mane? hahaha...leh la singgah nanti...nak sticker byk2 boleh? wakakaka

BULLET said...

fathiah, bukan takat cepumas...cepu cemas pun ye gak...

BULLET said...

akma, agak2 kalau bullet cakap nak makan sini, kat mane bullet nak lepak?

BULLET said...

aki, serupe ko je dia tu...wakakakaka

BULLET said...

bella, sengal ubi? huhuhu...sian ubi...

BULLET said...

aujiz, giler ko...mane aku nak campak isteri kesayangan aku plak?

BULLET said...

mrs shaifull, soklan camtu xperlu jawab ngan perkataan...cukup la sekadar dengan senyuman jek...

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

kalau awek mcd tu tanya..
abg nak tawen ngan saya??
mesti kau terkesima..

alvin takda rumah harga 8juta.... said...
This comment has been removed by the author.
BULLET said...

gile ko alvin...mane leh cakap camtu...bullet saman dia kang...wakakakkaka

eynda said...

Hahahaha...rasa2 awek tu yg terpegun tengok kehenseman bullet...sebab tu dia tersalah cakap :-D