Mar 3, 2010

RANGGI METROPOLIS...

Dah 3 malam dah...
Bullet ditimpa kesusahan
Ade yang mengacau...
Xtau la ape nak buat...
Tapi Bullet tau tu sume salah Bullet
Bullet yang cari pasal
Hmmmm...tah la...

Bullet kene buat sesuatu la kan
Xboleh biarkan bende ni berlarutan...
Akhirnya, Bullet pegi mencari jalan penyelesaian
Bullet cari orang yang boleh setelkan masalah Bullet
Dan Bullet gembira dapat berjumpa dengan dia wpun pade mulenye dia xnak tolong
Sebab masalah ni sume berpunce dari Bullet sendiri...
Tapi Bullet merayu gak...

Seb baik at last dia nak tolong...
Bullet pun ajak dia balik umah...
Tetapi...
Dipertengahan jalan...
Malang xberbau...
Dia xde dah...
Huwaaaaaaaaaaaaa...

Bullet sedih bercampur kecewa...
Tetapi nasib baik dia sempat memberi cara untuk mengatasi masalah Bullet
Dan Bullet terpakse menghadapi sendiri masalah tu

Semalam adelah kemuncak
Bullet akhirnye bersemuka dengan pembuat onar...
Dengan sedikit kate2 sakti...
Dan sedikit nasihat...
Bullet akhirnye berjaya menanangi masalah itu...

Dan seluruh rakyat jelata pun hidup bahagia seperti sedia kala
Uther Pendragon dan anaknye Arthur kembali memerintah Camelot yang tercinta...
Bullet dan Gaius kembali bekerja seperti biase
Guinevere akan tetap mencintai Arthur samapi bile2
Wpun semuanye sudah selesai...
Tapi...

MERLIN WILL RETURN...

20 COMMENTS ON BULLET:

¶A.K.I¶ said...

ko pon layan??? haiishhh!!

¶A.K.I¶ said...

ok ak 1st!

¶A.K.I¶ said...

frodo lembap!! ngaa3!!

¶A.K.I¶ said...

nini pon lambt! hahahhhaa!!!

¶A.K.I¶ said...

no 5 pon ak laa!! waaa

¶A.K.I¶ said...

ni komen berkaitan n3!~ eh3!! ko bajet ko ke merlin?? cess!!

BULLET said...

wei aki ireng...Bullet mmg keturunan Dragonlord la...ko nak kene santau x?

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

macam kanak2 ah ko~
citer sengal tu pon layan~

BULLET said...

ayu, wpun citer tu sengal..tapi bullet tetap suke...sebab Bullet pun ade darah DragonLord tu

~0~ said...

beriya aku baca....cess...


merlin....

bullet pass ilmu sihir skit kat aku...

Nini teDDylicious said...

**blurr**

kanak2 je tau cerita2 camneh.

heh!

BULLET said...

~0~...ko nak ilmu sihir tu...nak santau sape? aki ek?hahahha

nini...apesal lak kanak2 je tau citer ni? ko ikan mmg la xtau

eynda said...

Sejak bila jadi merlin nih?? Ehh...akak pun tak brape paham la..ada kaitan dgn merlin ka?? *blur*

Ju@Lucky^Mummy said...

hmm.. heran la camana naga tu bleh kuar api??
naga tu mati?? pastu..?

laki aku :dah season finale la yang..

la... baru je nak layan ngan sepenuh perasaan~~

Aujinz said...

haiyaaaaaaaa....






[sambil gigit pintu bilik......]

F I T said...

perghh bahaya ni...tengok cita Merlin sampai terbawak-bawak ke dalam blog. hehehe

Jom Menang RM10,000 dari AmBank Dengan Bermain Game Permainan Kehidupan Yang Mudah!

BULLET said...

kak eynda, xpe2...xpaham pun xpe...hehehhee

ju, nage tu xmati...bullet dah slow talk ngan dia...bullet soh dia g main jauh2..

aujinz, ko pesal gigit pintu? ko ade sihir yang buat pintu jadi cekelat ke?

fit, mane ade bahaye...dak eh...ok je lagi...

fikaryna said...

bullet mcm merlin la nih? suka layan merlin..x penah miss!hik2..

BULLET said...

fikaryna, mesti suke tengok arthur kan...bukan nak tengok merlin pun kan

Ms.Independant said...

cite merlin ni best!
merlin yg banyak tlg arthur dlm pemerintahan kan!

;)