Oct 21, 2009

TAG TERPALING DASAT...

1. Tolongla bagitau satu word English yang TERPALING korang susah nak sebut ek? Agak2 terbelit x lidah nak sebut word tu...

2. Penah nengok citer Seniman Bujang Lapok kan...Mesti kenal ngan Sarip Dol...Sarip Dol tu samseng Kampung Dusun kan...Sape samseng kampung korang yang TERPALING suke kacau korang?

3.Sape2 yang xde pasangan sile bayangkan yang korang ade pasangan yek...Perangai pasangan korang yang TERPALING korang seram jek nengok...Seram tau x seram...Nape ek seram?

4. Korang nak tunjuk yang korang TERPALING baik la kan. Korg pimpin la sorang org bute ni melintas jalan...Ntah cmne silapnye, kaki org bute tu termasuk dalam longkang setibenye korang kat seberang jalan sane...Ape agak2 perasaan org2 sekeliling yang nengok korang?

5. Kat umah korang mmg TERPALING payah nak masak. Selalu mak korang jek masak...Tetibe korang ajak kengkawan makan kat umah wpun bukan korang yang masak. Ade plak sorang kawan korang tu diam je...Org sembang dia senyum jek...Mesti bapak korang akan cakap yang kawan korang tu...........( sile sambung )...Tapi hakikatnye kawan korang tu........( sile sambung lagi ).

6.  Kalau orang mention pasal company kapal terbang yang TERPALING besar kat MALAYSIA ni, korang mesti ingat MAS ( Malaysia Airline System ). Pastu ape bayangan korang pasal MAS ni?

7. Katak mmg la menatang TERPALING korang geli...yang lelaki xpayah la nak tunjuk macho yek, korang pun same gak geli katak. Menatang ape yang korang rase korang penah tengok menatang tu bersin...bukan H1N1 nyer menatang yer...harap maklum

8. Jiwa kacau xsame dengan jiwa rock...Mat kacau pun xsame dengan mat rock...Ape persamaan dorang ni yang TERPALING korang tau?

9. Mak korang mmg suke bawak korang g kedai mase kecik2 dulu...Of course korang TERPALING hepi...Dan korang akan mintak mak belikan jajan.Mak pun belikan...Pastu korang nampak mainan plak, korang mintak la kan.Mak korang xbagi...Selalu ape yang mak korang cakap untuk menipu korang yang mainan tu bukan untuk dijual...

10. TAG kan TAG ini kepade follower korang yang korang TERPALING suke...Untuk Bullet, Bullet nak tujukan untuk sume follower Bullet...Sile la buat yek...

Cukupla takat ni je soklan2 yang Bullet nak bagi...Korang jawabla yek...Sape2 dah buat sile tinggalkan komen yek...Bullet nak bace jawapan korang

29 COMMENTS ON BULLET:

jai@jezz said...

adoii... x brapa nk paham lerr.... =P

BULLET said...

jai, ape yang ko xpaham tu? xpaham la bullet ngan ko ni...hahhaha

Farra Dhelina said...

wahhh..otakku teruji dgn TAG nihhhh.. xpe..daku nk cuba gak menJAWAB TAG MR.bullet NIH.. tguuuuuuuuu

Syima Syaz said...

ini bukan TAG..ini soalan uji minda ni

LuVidA^^ said...

da jawap da...sile la bace...tp x copy solan sbb pnjg sgt ler...

=p

BULLET said...

farra, bagus2...dah jawab bagitau yek...

syima, tag la jugak...ko jawab jek...bukan susah pun

KOKON9LOVE said...

Wah...bahasa Malaysia nih...ekstra pelan2 bacanya agar paham...

BULLET said...

luvida, tengkiu buat yek...ko mmg best...

kokon9love, ko buat la pelan2...yang penting ko selamat...hahahaha

Farra Dhelina said...

duhai encik bullettt..daku dh selesai menjawab TAG mu iteww..

sila jgn gelak yehhhh haha

ni my link

http://fdhelina.blogspot.com/2009/10/menjawab-tag-yang-paling-dasatttt.html

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

beres! sila la check check yooo!

hudadida said...

makk aiii..
ni soklan tag ke ape..
da macam soalan putri gnung ledang utk sultan je gaye..
gile perah otak nye soklan..


p/s : agak mengambik mase jugak la kn..nti kan jwpn gue okeh..lalala~

eynda said...

Susahnyer soklan :-p

BULLET said...

farra, syabas2 sebab jawab...huhu...giler gelak sensorang bace...ni kalau kat umah ni mmg kompem tergolek2 bace nni

nurul farhana, bullet xleh bukak la blog ko...esok bullet bace yek

hudahida, yela saye tunggu jwpn tu...ko jangan plak ambik mase 7hari 7malam nak jawab

BULLET said...

kak eynda, susah ke? lagi susah dari final exam ke? hehehehe

Farra Dhelina said...

hahahaha... TAG yg best di abad iniiii

(^_^) Hani Hilman (^_^) said...

encik bullet, saye udah menjawab tag ini...
sila tengok di blog saye ye...
:)

nadia said...

soklan TERSUSAH nk perah otak..huhue..

thanx drop kmen kt blog..nnt da update sila2 la singgah lg ;p

eynda said...

Maklum le dah berkurun tak ambik exam kekekek....nanti akak buat yer... :-)

BULLET said...

farra, ye ke yang best di abad ini? ko cam nak hadiah jek...hehehe

hani, dah jawab ek...baiklah...nanti kang bullet g jengok

nadia, susah ke? xpk lagi bullet nak buat soalan pun penat tau x pk...

kak eynda, last exam yang akak ambik mesti exam mase nak kawin hari tu kan...

Zura said...

walaupun agak bengong2 nk fhm soklan tue kan tp akan ku cube menjawabnye...teruja plak...ntikan jawapannye erk,..

BULLET said...

baiklah zura...sile jawab soklan tu...

BULLET said...

baiklah zura...sile jawab soklan tu...

hudadida said...

incik bullet..
sudahku selesaikan hutang tagku..
sile la bace..=D

Zura said...

settle

BULLET said...

huda hida
zura, mmg best gak jawapan yang korang bagi...sile2 sebarkan tag tu ke satu malaya yek...

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

agak2 encik bullet dah baca ke jawapan sy.. *hurmmm* ~

milymir4e said...

bullet...
jwb sudaaa~~
hee...
pnt gk perah otk nii

BULLET said...

nurul, dah bace dah...mmg hampeh jawpan ko...kuar air mate la bullet bace...

mily, ko pun same gak...apepun tenks kat korang yang buat tag tu...

.ib. said...

bro... dh siap tag lu... sorry lamabt~~~! ehhe

http://hatiberbungabunga.blogspot.com/2009/10/misteri-peluru-bertagged.html

silakan... nak adiah! ;)