Oct 9, 2009

PAPA.....DOM.....



Seperti yang dijanjikan
Bullet dan Mrs. Bullet telah pergi tgk wayang la
Citer PAPADOM
Woi, giler best citer ni
Kalau xtgk mmg rugi besar ooo

Pas Bullet habis keje
Bullet g Summit ambik tiket dulu
Kang ade yang nangis xdapat tiket lak
Pastu tunggu Mrs. Bullet balik keje kul 6 dengan sabarnye

Kitorg park kete kat Giant sebelah Summit tu
Sebab parking kat Summit kene bayo
Hahaha
Sape nak bayo parking ye x kalau ade parking yang pree
Sampai je kat GSC, dah menyale dah lampu untuk citer ni
So boleh la masuk terus
Cari la mane panggung nyer kan
Dah jumpe, masuk terus
Tapi...

Nape tapi?
Citer ape ntah yang kat situ
Iklan la agaknye
Tapi ade subtitle
Konpius la kejap
Nak tanye org sebelah, segan plak ni
Tengok la tiket balik kan
Ropenye Bullet salah nengok nombor panggung
Papadom panggung no 1 tapi Bullet nengok nombor seat plak
G tegk no 6
Pastu masuk panggung 6
Dah citer lain
Tsunami at ape ntah name filem tu
Kuar la balik
Kitorg ketawe berdekah2
Mmg bengong la Bullet semalam
Ke hari2 bengong?
Xkot...lalalallalalala

Sempat gak suruh Mrs. Bullet snap gambo sekeping


*gambo dengan Liyana Jasmay yeh...

Sampai masuk panggung kitorg gelak lagi
Agknye citer tadi nak habis la kot kan
Sebab tu ramai org tengok je kitorg
Seat same plak tu
Mmg xde org kat seat tu tai
Hampeh

Citer pasal Papadom plak la
Dari 10 bintang, Bullet bagi 10 gak
Mmg mengasyikkan
Mrs. Bullet dah bagi hint nak g tgk lagi
Bullet on je
Anytime bebeh

Citer ni pasal pengorbanan sorg bapak
Yang menjaga satu2nye anak ppuan dia
Pas kematian isteri tercinte
Xpenah la Bullet nengok ade bapak yang camni nyer
Kalau bapak Bullet camni kan bagus
Ni x
Menyakitkan hati ade bapak cam bapak Bullet
Tembak ngan kete kebal kang baru tau

Dua jam tayangan mmg xrase sebab gelak je
Part last sekali mmg best
Korg tgk la sendiri kalau nak tau
Xleh la citer byk
Unfair bagi sape2 yang xtgk

Pas habis, kitorg balik la
G singgah makan jap kat Restoran Md Noor
Korg bukan kenal pun sape tu kan
Tapi kat situ best la makanan dia
Habis je makan, terus balik, mandi, tidoooooo......

12 COMMENTS ON BULLET:

jee yunus said...

wah..ney yg wat g tgk ney....:>

daydeck86 said...

memang best gler citer nih
muhibah sungguh....

Zura said...

jgn cite lelebih...nk g tgk gak...

~natasha~ said...

huhuhuh.... org mlm2 jumaat ni.. duk umah... bace quran ke yassin ke... adess.... apa nk jadi ni.... ahaksss..


SALAM PROVOKE~!!! larikkkk

BULLET said...

jee
g tgk g, mmg xrugi ( apesal cam pantun dua kerat jek ni )

day
tula. 1malaysia kan citer ni.

zura
xciter pon la. takot sgt.tp nak ctr gak la nanti..lalalalala

natasha
ooo, khutbah ek.insap skit dah ni

Redbloodsnow said...

adehhh pjg n3. jap lg biler aku dh siap keje aku mai bc balik..hahahaha..

jee yunus said...

jom tgk teater gamat kt istana budaya...jom kiter gamatkn gamat smbil mkn papadom..hahahahaha...

BULLET said...

red : sampai hati ko xnak bace.

jee : xnak. nak tgk cuci the musical je nanti

anne kamil said...

tadi macam nak pergi je tgk , tp tak sempat pulak

BULLET said...

anne, nape xsempat? g semayang jumaat ek. wakakakakaak

MYRAspberry said...

hahahaha... mengong!!! naseb baek tak masuk2 hall yg salah tu trus g duduk kan..

ni yang rase nak g tgk papadom gak ni... ingtkan cam tak best, tapi dah ade orang kate best ape slhnye kan.. :)

The Wan And Only said...

en bullet, citer korea tu best gak... sedey gak... :)

kan wan dah ckp papadom best kan? :)