Oct 8, 2009

MOOD? MAHMOOD KE? LAYAN.....



Hari ni mood xbape nak ok. Lagipun ujan pagi tadi. Tu yang menambahkan ketidak ade mood ni. Dah ujan kan, so lembap la skit. Hari ni Mrs. Bullet bekalkan nasi goreng ngan ikan masin. Lazat2. Mmg hari2 kitorg bawak bekal pun. Save bajet yek, bukan kedek.

On pc je tadi, terus check blog. Wah, dah ade 77 follower. Nombor tu Bullet suke tu. Bullet suke nombor 7, 77, 777 dan segale yang byk nombor 7. Follower ke 77 Bullet adelah

Tahniah2. Tapi xdapat ape pun la. Just tahniah je dari Bullet. Nanti kang Bullet bagi Award yek. Tahniah jugak untuk semua follower Bullet. Bullet appreciate la sgt2 ni. Ade gak yang sudi follow. Ingt syok sendiri je buat blog ni. Lalalalalala
Hari ni Assistant Bos datang kat tpt Bullet keje sebab dia ade meeting kat sini. Bullet dah arrange dah lunch ngan org MAS ni ngan dia tapi dia cakap kalau lunch kul 12 leh x? Mane ade org lunch kul 12. Ape da. Ngok betul.
Okla, kang Bullet apdet lagi. Ade keje nak kene buat...Jumpe lagi yek

10 COMMENTS ON BULLET:

jai@jezz said...

hehehehe... jezz pon suker akan no. 7 maybe sebab lahir bulan 7 kot. =P

~CiK LaDy AnGeL vs DeViL~ said...

wahhh...en bullet mention psl blog ai dlm en3 nih...suke²!!

thanks yer en bullet coz sudi jengah my blog & jadik my follower...ai pon da follow ur blog yer en bullet...mari kita follow memollow...ahakss!!

ekceli ai pon ske sgt ngan no 7...x sangka sama lak kn...hihihi!!

salam perkenalan yer en bullet..
:)

eynda said...

Tahniah dah makin ramai follower :-)

BULLET said...

jai : nombor 7 ni unik kan. bentuk dia pun cantik

cik lady : salam perkenalan gak untuk cik lady. kalau nak tau, bullet panggil adik bullet nombor dua tu, dead devil

eynda : tengkiut tengkiut. makin ramai follow dan makin ramai yang di follow.

imHepPie said...

aaaa..pe lagi da ramai folowers tu wat la open house...

BULLET said...

im, nak wat open house ye. korg check follower bullet yang no 35. dia lagi ramai follower. jom suro dia wat open house

Redbloodsnow said...

pagi td baru 77 ek n skrg dh 81. wahhh giler masyuk naik follower ko tuh weh. x lama lg da bomb kedabommmmm ler blog ko nnti bullet oii.

dh famous nnti, jgn lupe diri ku yg hina neh ek..hahaha :D

BULLET said...

red, ko xpayah la puji lebih2. ko tu jauh kat srwk. xde masenye aku nak g belanje ko makan. wakakakakaka....

milymir4e said...

waaa~
datz my fav no...
no 7..
heeeee~

Zura said...

samalah kite...suke nombor 7 gak...