Oct 5, 2009

BERBALOI - BALOI ( BUKAN IKLAN CELCOM YE )


Selamat hari Isnin kembali. Korang ade mood x nak keje hari ni? Mesti xde kan. Selalu la sangat korg wathal hari Isnin ni. Xde mood la, xbest la. Habis korg nak tetiap hari tu hari Ahad je ke? Korg buatla hari korg sendiri.

Apepun, Bullet hepi la sangat hari ni. Masuk keje pun ceria je. Nape? Sebab cukup rehat? Mungkin gak kan. 2 hari cuti mmg cukup la. Atau ade sebab2 lain? Hehe. Mmg ade sebab lain.

Sebab CHELSEA telah mengalahkan LIVERPOOL malam tadi. Yeahaaa...Caiyok la CHELSEA. Mmg hebat game malam tadi. Bullet pasti penyokong kedua team pun berdebar malam tadi. Ape xnye, 1st half xde score lagi. Ingtkan nak seri je. Tapi mane boleh seri beb. Pantang pasukan CHELSEA berundur sebelum menang. Dengan semangat jitu dan setiap player menyumbangkan tenaga dan kemahiran mereka, akhirnya Nicholas Anelka dan Florent Malouda berjaye menghadiahkan kemenangan buat CHELSEA. Dan special award tu Didier Drogba sebab dia yang create gerakan2 yang hebat tu.

Kepade penyokong LIVERPOOL, sian korg kan. Cube la lagi ye. Kalau nak menang kan, lawan la team cikai2. Kompem korg leh menang. Haha. Nak menang ngan CHELSEA konon. Silap besar la. Dan dengan keputusan semlam, CHELSEA kembali menerajui liga. Hebat2. Memang berbaloi2 la Bullet tengok game malam tadi...Dan ape yang Bullet dapat ( kalau ikut cakap Mrs. Bullet, CHELSEA menang ke kalah ke, hidup kitorg same jek. Xde ape yang berubah ). Hampeh tol...

4 COMMENTS ON BULLET:

Redbloodsnow said...

Eh yeke chelsea menang semlm. BAGUS!!!! padan muke Liverpool. Sgt benci ngan team tuh taw...hikhik

:P

BULLET said...

eleh si red ni. bukan ke sokong team MU. ni apehal plak baik2 ngan penokong chelsea ni. tau la dillah tu penyokong chelsea

Redbloodsnow said...

Wakakakaka...x sokong chelsea ar. tp suke tgk jek. almaklum la kan..lalalalala


psstt...MU IN MY HEART kooo :D

nmz_7890 said...

pergh
chelsea ka bro
tahniahla game lps..haha..
liverpool xkan mengalah ye.heh