Oct 9, 2009

AWARD DARI BULLET



Kepade sekalian FOLLOWER Bullet yang Bullet respect
Ini adelah AWARD dari Bullet khas untuk korang
Bullet sangat menghargai korang jadi follower blog Bullet yang baru je ni
Harap korang ambik la yek
Nak print pastu lekat kat dinding pon boleh
Xde halangan kat situ
Asalkan korang terime dengan hati yang ikhlas...
Ape la Bullet merepek ni kan...

Ok la, selamat bercuti. Jumpe lagi minggu depan...
ASSALAMUALAIKUM

12 COMMENTS ON BULLET:

AiMiE HaRmELiA said...

thanks for the award ye abg bullet..
cek out my blogh.. ada awrd untuk kamu juga. tgk kt entry awrd berhabuk sy

daydeck86 said...

den amik yo award nih......

hudadida said...

den pon samo yo..mokasih la..
kopado tuan tanah yg baik na ati eh..
sodeh la plak raso eh..acah yo..=P

MYRAspberry said...

macey! eh bullet, ape kate u buat entry letak pic2 kawen tu... nak tgk!!!! kt tepi ni tak best..

nas said...

tq nnt kita ambil

Fara_Adura said...

Mr Bullet.. thanks yo.

wantie said...

tima kasih...tima kasih....
kena bagi ucapan sket ker masa aku ambik award nih..

kahhhhhhhhhhh

BULLET said...

aimie : thanx ambik award. nanti kang bullet ambik gak yek dari kamu

daydeck : ha, sile2. jangan malu2 ek

huda : apohal ekau sodih bagai ni ha. kang den kasi award duit plak. g boli eskrem

myra : akan dipertimbangkan yek. sabo2

nas : ko ni nanti2, ambik la sekarang

fara : welkam2.

wantie : skehati ko la nak bagi ucapan ke, nak nangis terharu ke. yang penting ambik. lalalala

Zura said...

segan lah plak nk ambik award nie....chewaahhhh...sbb xsmpai seminggukan jd follower dh dpt award...

BULLET said...

zura, ambik je. kang xambik melepas plak. bukan senang nak dapat award tau x

Redbloodsnow said...

klass ko bullet. siap kasi award kat followers ko. aku lak..bapak giler pemalas nk kasi awrd bagai neh..hehe

mmandangkan aku follower ko gak..soo tenkiu bullet sengal


:P

BULLET said...

kureng tol. kene gak aku. ko ambik la award tu. khas untuk korg sume yang da bomb